MJESTO ODRŽAVANJA

MJESTO ODRŽAVANJA
Hotel Mediteran, Bečići

Budva je metropola crnogorskog turizma, srednjovjekovni grad poznat po lijepoj mediteranskoj arhitekturi vijugavih uličica, opasan visokim bedemima. Smatra se jednim od najstarijih gradova na Balkanu.

Mediteran


Između bujne vegetacije i mora prostiru se duge pješčane plaže, a uz njih ekskluzivni hoteli. Bogat kulturni sadržaj i noćni život privlače brojne posjetioce iz svih dijelova svijeta.


Ljetovalište Bečići se nalazi u najljepšem dijelu Crne Gore, samo 2 km od Budve, od koje ih odvaja laguna i rt obrastao šumom (Zavala) a spaja šetalište sa kratkim pješačkim tunelom probijenim kroz poluostrvo. Bečići čine jedan turistički centar koji leži u ovalnom zatonu i zahvata prostor u kome se susreću zaleđe bečićke plaže i planinski primorski masivi.


Samo ime Hotela Mediteran u Bečićima govori o autentičnosti, harmoniji i egzotičnosti koju posjeduje. Gostima hotela Mediteran pruža se mogućnost da uživaju u jedinstvenom ambijentu koji je spoj prirodnih elemenata: vode, kamena i zelenila. Sam element vode je posebno značajan za cijeli koncept hotela gde je bazenima prekrivena površina od preko 1750 m2.

Mediteran


Hotel je 2008. nagrađen sa Wild Beauty Award za najbolji hotel koji svojim specifičnostima doprinosi poboljšanju turističke ponude Crne Gore. Mediteran resort, pored hotela, čini i više zasebnih cjelina koje svojim specifičnostima doprinose kvalitetnoj i prepoznatljivoj ponudi ne samo hotela Mediteran, već i cijele Crne Gore:

  • Kongresni centar Mediteran
  • Wellness & Spa centar Mediteran
  • Aqua park Mediteran
  • Restorani, kafeterije, barovi

Mediteran


Na samo 100 m udaljenosti od hotela nalazi se predivna pješčana plaža, koja je 1936. i 1971. dobila Grand prix nagradu kao najljepša prirodna plaža na Mediteranu. 120 m ove plaže pripada hotelu Mediteran i namjenjena je isključivo gostima hotela. Sitni pijesak blagotvorno će djelovati na sva vaša čula, pružajući vam prijatan osjećaj potpune opuštenosti. Na bečićkoj plaži možete uživati u suncu do predvečerja jer ono baš na ovom mjestu najkasnije zalazi.

Opširniije na http://www.mediteran.me