ČLANSTVO U CIGRE

PRIDRUŽITE SE CIGRE ZAJEDNICI

Članstvo u CIGRE pruža pristup najistaknutijoj svetskoj zajednici iz oblasti elektroenergetskih sistema, vodećem programu znanja, stručnim ljudima i publikacijama.
 

Tip članstva:

Individualnim članom su obuhvaćeni predavači, inženjeri, istraživači kao i ostali stručnjaci iz oblasti elektro-industrije.
Kolektivni članovi su državne ili privatne kompanije, industrijskog ili komercijalnog karaktera, kao i naučne ili tehničke organizacije, i obrazovne i administrativne institucije.

Prednost članstva je neograničen pristup znanjima sadržanim u publikacijama CIGRE i mogućnost razmjene informacija o radu elektroenergetskih sistema širom svijeta kroz formalne i neformalne veze. Ove prednosti su obično dostupne i cjelokupnom kadru kolektivnih članova, kao priznanje za doprinos Udruženju.

Članovi imaju pravo na više od 800 tehničkih brošura, neograničeno preuzimanje tehničkih publikacija, tehnički časopis ELECTRA, mogućnost da uzmu učešće u tehničkim projektima i radnim grupama  unutar CIGRE i pristup radovima sa savjetovanja, snižene cijene registracije za skupove CIGRE, itd… Više u nastavku…

 

  
  
 

Ne postoji bolji izvor na svijetu za dijeljenje, učenje i razvoj stručnosti o elektroenergetskom sistemu. Budite dio naše jedinstvene zajednice i pridružite se sada.

***

 

 

CIGRE energy transformation

 

Welcome to the world of CIGRE

 

Knowledge programme structure

 

Joining and participating

 

The nine benefits of CIGRE

 

Publications and resources

 

Knowledge programme events